GAZDÁLKODJ OKOSAN A KONYHAPÉNZZEL

Gazdálkodj okosan a konyhapénzzel előadás foglalkozás résztvevői elsajátíthatják a háztartásgazdaságtan alapjait, ezentúl házvitellel kapcsolatos praktikus tanácsadáson vehetnek részt családi kiscsoportokban. Közös cash-flow tervezéssel éves költségvetést határozhatnak meg, ezentúl válságmenedzsmentet és beruházás elemzést tanulhatnak.

ZSEBPÉNZTŐL A CSALÁDI KÖLTSÉGVETÉSIG

Zsebpénztől a családi költségvetésig előadás foglalkozás segít a családoknak, hogy könnyebben eligazodjanak a pénzügyek útvesztőiben.

ÉLETVEZETÉSI ÉS HÁZTARTÁSVEZETÉSI KOMPETENCIÁK

Életvezetési és háztartásvezetési kompetenciák előadás foglalkozás keretében a környezettudatos háztartással ismerkedünk, pl.: környezetkímélő mosó- és takarítószerek, energiatakarékosság és újrahasznosítás témakörével ismerkedünk. A programelem során a háztartás ellátásán túl annak környezetazonos működtetését is megismerhetik a résztvevők.

VISELKEDÉSKULTÚRA - GENERÁCIÓK KÖZÖTTI TOLERANCIA

Kiscsoprtos családi foglalkozásainkon a drámapedagógia módszereit alkalmazzuk az ismeretek átadására. A módszer hatékony közösségfejlesztő hatással bír és a résztvevőket önkifejezésre tanítja. Ily módon könnyebb megérteni és elfogadni a különböző generációk élethelyzetét, szokásait. Elfogadóbb, megértőbb és egymást támogató családi közösségek kialakulásának folyamatát kívánjuk támogatni.

Napi kérdések

A kutyák szelídsége vagy vadsága a gazda jellemének függvénye. Te mit gondolsz?
Egyetértek! A kutya alkalmazkodik a gazdájához. (65 %)
Ez hülyeség! Minden kutya a fajtájára jellemzően viselkedik. (15 %)
Nem tudom. Macskám van. (20 %)
20