3 a magyar igazság – a 3 kihívás napja

2018. május 1.

Feladat, részvételi szabályok - pár perc mozgás, 3 pecsét a pontgyűjtőre

 

1.       A különböző állomásokból álló teljesítménytúrára a rendezvény regisztrációs pultjánál tudsz jelentkezni. Ekkor kapsz egy pontgyűjtőt, erre gyűjtheted a kihívások teljesítésének igazolására szolgáló pecséteket.

2.       Legalább három mozgásformában kell teljesítened a feladatot és ennek tényét a játékvezetőkkel igazoltatnod kell a pontgyűjtődön. A pontokat családi „munkamegosztásban” is összegyűjtheted, attól függően, hogy kinek melyik mozgásforma testhezálló. Miután mindezzel megvagy, a rendezvény regisztrációs pultjánál elhelyezett gyűjtőládába dobd be a pontgyűjtő kártyád és jöhet a következő kör.

3.       Sorsolás a rendezvény helyszínén: 2018. május 19. szombat

 

Nyeremények: Sportszerek

Egy két szabály

 

1.       Miután leadtad a pontgyűjtő kártyád, kérhetsz újat és nekivághatsz a teljesítménytúrának ismét. Ezt a nap folyamán többször is megismételheted, ahogy erődből és kitartásodból kitelik.

2.       A teljesítménytúra nincs korhatárhoz kötve, a fizikai teljesítőképesség szab határt egyedül. A játékvezető döntik el, hogy érvényesen teljesítettél-e vagy sem. A játékvezetői döntés ellen óvásnak nincs helye.

3.       A teljesítménytúrán mindenki saját felelősségére vesz részt.

4.       Sorsolást követően azonnal át kell venned az ajándékod. Amennyiben a kisorsolt kártya tulajdonosa nincs jelen, akkor a nyereményigény elévül, és újabb kártyát húzunk.

5.       A nyeremény pénzre nem váltható.

 

 

Regisztrálj, teljesíts és nyerj!

 

A program látogatása INGYENES!

DE a helyszínen REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT!

 

 

A rendezvény az EFOP 1.2.1-15-2016-00580 – Védőháló a családokért, KÖRTE * közösség – örökség – természetesség – esélyegyenlőség elnevezésű projekt keretében valósul meg.

Napi kérdések

A kutyák szelídsége vagy vadsága a gazda jellemének függvénye. Te mit gondolsz?
Egyetértek! A kutya alkalmazkodik a gazdájához. (65 %)
Ez hülyeség! Minden kutya a fajtájára jellemzően viselkedik. (15 %)
Nem tudom. Macskám van. (20 %)
20